جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد

عامل آتش‌زدن و تخریب چند بانک‌ و اماکن عمومی در ملارد دستگیر شد

عامل آتش‌زدن و تخریب چند بانک‌ و اماکن عمومی در ملارد دستگیر شد فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران از دستگیری عامل آتش‌زدن و تخریب چند بانک‌ و اماکن عمومی در ملارد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 04
کد خبر: ۲۹۸۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محسن خانچرلی عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران از دستگیری عامل آتش‌زدن و تخریب چند بانک‌ و اماکن عمومی در ملارد خبر داد و اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت پس از یک سری بررسی های اطلاعاتی و اقدامات فنی، موفق به شناسایی یکی از لیدرهای اصلی حوادث اخیر شدند.

 

وی گفت: با بررسی های صورت گرفته مشخص شد این فرد که در آتش زدن و تخریب تعدادی از بانک ها، اماکن عمومی و غارت آنان نیز نقش فعال داشته علاوه بر آن نیز به صورت عمدی ضمن توقف خودرو خود در وسط خیابان اصلی، مانع حرکت خودروهای دیگر شده است.

 

خانچرلی بیان داشت: نیروی انتظامی با هرگونه آشوب و اغتشاش برخورد قاطع و قانونی می کند و افرادی که امنیت و احساس آرامش شهروندان را خدشه دار و اموال عمومی را تخریب و غارت کنند، تحت تعقیب قضائی و پلیس قرار خواهند گرفت.

 

این مقام انتظامی از معرفی متهمان به دستگاه قضایی تا رسیدن به مجازات خود خبر داد و گفت: همکاری مردم با پلیس در معرفی و دستگیری اشرار و اغتشاشگران جای قدردانی دارد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار